We zijn onderweg!

De aanbiedingen en actie's komen er aan. Maar die lopen nog niet zo snel. Wordt vervolgd!! 

Mijn verhaal

Inmiddels januari en bijna een jaar in de ban van corona. Toch blijf ik hopen dat wij er allemaal goed doorheen komen en ik u weer op kort termijn in de armen kan sluiten.

Persoonlijk niet stil blijven staan gelukkig. Vanaf Augustus ben ik ook werkzaam als docent bij een schoonheidsschool. Jolange opleidingen in Overschie. De lock-down pakken we nu aan voor het optimaliseren van de medisch pedicure opleidingen.

Zoals u weet mogen wij geen behandelingen uitvoeren op cosmetisch vlak, wel mogen wij inspringen voor medische indicaties. Sinds vorige week zelfs zonder verwijzing van de huisarts. Provoet heeft hier erg zijn best gedaan voor ons.

Dus als u niet via een podotherapeut verwezen kan worden neem dan gerust contact op met mij en kunnen we de klacht bespreken.

Nieuws Jun/Aug 2020

Maandelijkse roundup

Tot nu toe nog steeds een vreemde wereld. 2020 gaan we niet snel vergeten. Wij zijn duidelijk klaar met het virus, maar helaas is het virus nog niet klaar met ons. De medische wereld heeft nog veel beperkingen.

Toch kom ik graag wat dichter bij mijn cliënten. Heeft u vragen of durft u nog niet goed naar mijn praktijk te komen? Kom zaterdag 5 september naar mij kraam bij het "rondje dorp". Ik kan u dan persoonlijk spreken en u alle informatie geven die u nodig heeft. Puur informatief!

Ik hoop u daar te zien zodat ik alle vragen kan beantwoorden en u mij persoonlijk kunt ontmoeten.Nieuws Apr/mei 2020

Maandelijkse roundup

We laten een periode achter ons die veel indruk gemaakt heeft op ons alleen. Nieuwe regels qua protocollen en de 1,5 meter afstand samenleving.

 

Als we er allemaal voor zorg dragen dat wij op onszelf en elkaar letten kan ik u ook van dienst blijven zijn.

 

Ik ben er inmiddels klaar voor en hoop u eerdaags in de praktijk bij Rutten schoenen te kunnen verwelkomen.

 

Aangezien er veel mensen tegelijk nu gebruik willen maken van een behandeling raad ik u aan zo snel mogelijk contact op te nemen voor een afspraak.Nieuws Mrt  2020

Maandelijkse roundup

Ondanks Corona is er toch weer veel gebeurd. Ontwikkelingen gaan door achter de schermen zodat ik klaar kan staan voor u. Het is nog even volhouden en afwachten.
Ik hoop dat het naar omstandigheden goed met u gaat, we spreken elkaar hopelijk gauw!

Nieuws Feb  2020

Maandelijkse roundup

31 Januari van start gegaan en het liep precies zoals ik had voorbereid. Software werkte naar behoren, alle materialen aanwezig en een perfect werkende pin automaat. Toch allemaal dingetjes die problemen kunnen geven. Maar het belangrijkste was de leuke cliènten en de fijne sfeer van de winkel. Met veel plezier op naar maart.

Nieuws Feb 2020

Maandelijkse roundup

Zoals eerder vermeld zijn de contracten klaar met diverse podotherapeuten.
* Wenders
* Avante
*Rondom
* H&H
* Hallux
Na een controle van de podotherapeut kunt u bij hun de verwijzing aanvragen.

Heeft u geen verwijzing kunt u mij direct bellen voor een afspraak.


Nieuws Jan 2020

Maandelijkse roundup

Deze maand staat in het teken van de laatste puntjes op de i. Bij onze praktijk in het Evina voetcentrum loopt het al voorspoedig te Noordeinde 21, Spijkenisse.
Bij Rutten schoenen zijn we druk bezig met de praktijk indeling, nog eventjes en dan kunt u ook snel geholpen worden aan deze praktijk gevestigd  op de Nieuwstraat 135, Spijkenisse
Nog snel even een weekje op vakantie om uitgerust de volgende maand van start te gaan bij onze praktijk gevestigd in het van Rutten pand. Contracten met de podologen zijn ook rond maar natuurlijk is iedereen van harte welkom voor een behandeling. Erg veel zin in en sta voor u klaar!


Nieuws Dec 2019

Maandelijkse roundup

Het was een drukke maand.
Ik open bij Rutten Schoenen, (schoenenspeciaalzaak in het winkelcentrum in Spijkenisse) een nieuwe praktijk, ik zal u hierover spoedig meer vertellen.
De praktijk bevind zich naast de praktijk van de Podoloog.
De praktijk die reeds geopend is verloopt spoedig en worden de eerste patienten al geholpen.