Ons team

Ieder mens is uniek. En hun voetjes dus ook. Om de voeten van iedereen van de beste zorg te voorzien werken wij met een team van specialisten met ieder hun eigen vaardigheden. We gaan iedereen aan U voorstellen.

 

Sonja 

 

Mijn verhaal. 

 

Mijn naam is Sonja Groen. Ik ben 60 jaar. Moeder van 2 dochters. En ik mag mijzelf sinds 5 jaar ook Oma noemen dankzij een prachtige kleindochter. Familie is voor mij belangrijk. Daardoor ben ik ook altijd wel met zorg bezig. Het doet mij een plezier om behulpzaam te kunnen zijn. Ik ben graag sociaal bezig. En anders op zoek naar rust in de natuur. Of het zonnetje op een strand. 

 

Volgens mijn dochters ben ik een learn-aholic. Ik leer inderdaad graag. En door mijn brede variatie aan interesses heb ik dus ook relatief veel opleidingen en cursussen gedaan. Uiteindelijk heb ik kunnen landen in dit mooie vak. En als onder andere Medisch Pedicure deze praktijk mogen openen. Maar dat betekend niet dat ik ga stoppen met mijzelf ontwikkelen. Want je bent nooit te oud om iets te leren toch? 

 

De landelijke Pandemie gooide even wat roet in het eten. Maar we zijn eindelijk voorbij het hoofdstuk Corona gekomen. En ik kan U gelukkig weer met open armen ontvangen. Het doet mij goed om mijn werk weer met alle liefde te kunnen uitvoeren en op volle kracht voor uit te gaan. 

 

Ik heb uiteraard niet stil gezeten. De lockdown en de herstel periode daarna hebben we gebruikt voor het optimaliseren van de Medisch Pedicure opleidingen. En mocht ik werken als docent bij een schoonheidsschool. Jolange opleidingen in Overschie. 

Deze leerzame periode is inmiddels afgesloten en kan ik mij weer volledig richten op het helpen van mijn lieve cliënten. Wat ik met veel plezier doe. 

 

Astrid 

 

Hallo allemaal. 

 

Ik ben Astrid Onderdelinden. Ik ben 55 jaar en woonachtig in Spijkenisse. Getrouwd, moeder van 1 zoon en 2 katten Bonnie & Clyde. 

 

Na jaren in de zorg op diverse woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en heb mij laten omscholen tot pedicure. 

 

Vervolgens heb ik ook voor medisch pedicure gestudeerd en ben ik mij nu aan het ontwikkelen voor voetreflexmassage. 

Inmiddels heb ik mijn vaste baan opgezegd en mij volledig op de voeten en de administratieve dingen die daarbij komen aan het richten.  

Daarnaast heb ik veel hobby’s maar staan wandelen en het verzorgen van de moestuin bovenaan. 

 

Ik kijk ernaar uit kennis met jullie te maken. Vriendelijk groet en een heel fijne dag gewenst. 

 

 

Inge 

 

Even voorstellen. 

 

Hi, Ik ben Inge Warmerdam en altijd wel bezig geweest met het welzijn van de mensen. En in 2018 heb ik mij gespecialiseerd in (sport) massages, kindermassages, voetreflexmassages. 

 

Ik ben mijn eigen praktijk gestart, ZeNNergie (lekker ZeNN en daarna ook weer vol Energie). 

Tot ik de vraag kreeg van klanten “waarom ga je ook niet voor de opleiding pedicure en medisch pedicure?” 

Ik vond dit heel interessant want zo kan ik mijn behandelingen nog verder uitbreiden. 

Sinds vorig jaar dus ook pedicure in the pocket en mag mij nu ook Medisch pedicure noemen. 

 

En nu werk ik gezellig op de donderdagen bij MedPes in de praktijk. 

Het is hier erg gezellig dus ik zou zeggen kom gezellig een keer langs en maak een afspraak voor een pedicure behandeling of een heerlijke massage.